6 ene 2010

The World About Us: Skateboard Kings (1978)

Be, avui mentres jugava el Barça n'Enric ha mirat alguns videos de Skate. Jo me n'he enrecordat de sa pelicula aquella que vaig veure fa temps en es plus, Lords of Dogtown, i he cercat algun video de n'Stacy Peralta en es Youtube. Per aquestes coses que te es Youtube he acabat pegant amb aquest documental genial filmat per sa BBC dins de sa serie de documentals The World About Us (que segons me diu sa wikipedia despres se va convertir en Natural World). Un document historic de els inicis de l'skate actual i els seus creadors (Peralta i Alva son els protagonistes del documental, falta Adams) que jo he trobat molt interessant tant per l'estetica retro com per el contingut que ens dona una idea de com debia ser l'inici de l'skate. No se si ho sabeu pero a mi m'agrada molt indagar sobre la cultura popular actual, documentals com aquest, Scratch* o Hype! sacien la meva curiositat i me sonen moltes ganes de participar en l'inici d'un gran moviment com aquests.
Aqui esta sa primera part d'es documental de sa BBC.




Si, soc molt conscient de que no mirareu res de tot aixo que vos acab de linkar. De totes maneres vos recoman que vegeu Lords of Dogtown, per que es una gran pelicula.

*Podeu veure aquest documental al Youtube i el de Hype! crec que també esta.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Dk dijo...

Wow thanks :D
But why do you comment in english? I mean, I think google analytics says you're from Palma, and if you're reading my blog you must speak catalan...
Now I'm just wondering who you are...

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.