7 mar 2010

WU LYF

World Unite: Lucifer Youth Foundation. Això és el que WU LYF vol dir. Son moderns, molt moderns, tenen una gran estrategia de màrketing per fer-se coneguts als cercles de blogs que sempre busquen les noves bandes que treuran un gran disc quan tinguin un contracte firmat amb una discogràfica.
Pero sobretot, WU LYF fan musica guay, molt guay, i aquesta es la raó per la quan s'estan extenent per la blogosfera molt ràpid. Quan li vaig mostrar a en Tomeu, me va dir que eren rollo The Jesus And Mary Chain. Jo mai he escoltat a The Jesus And Mary Chain, pero quan vaig llegir que eren la evolució del so de The Velvet Underground la cosa va agafar sentit. Jo crec que la veu torturada, les guitarres que son pur reverb i els teclats s'ajunten per fer cançons extremadament atmosfériques, amb moltes capes molt lleugeres, i a la vegada amb cert punt d'épica donat per els crits de la veu. Auqestes cançons son la evolució més melòdica, menys experimental i actualitzada de les cançons més fosques de The Velvet Underground.

WU LYF tenen dues cançons rondant per internet:



Avans feia una referència a una important campanya de màrqueting, si aneu a la seva pàgina i/o al seu myspace entendreu el que vull dir.

No hay comentarios: